Одеські залізничники приносять вибачення пасажирам поїзда - 10 Одеса-Київ за незручності

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Одеські залізничники приносять щирі вибачення пасажирам поїзда №10 сполученням «Одеса-Київ» за незручності, які виникли 15.03.2012.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ОЗД

На жаль, незважаючи на те, що формування графіку руху поїздів та обслуговування на всіх об’єктах інфраструктури залізниці є максимально автоматизованим, уникнути людського фактору на 100% неможливо.
Вчорашній прикрий випадок є тому підтвердженням. При відправленні поїзда № 10 сполученням Одеса-Київ працівниками залізниці було виявлено, що схема поїзда не відповідає заявленій, відсутні 4 вагони. Одеські залізничники оперативно відреагували на нестандартну ситуацію і, незважаючи на те, що поїзд було сформовано на іншій залізниці, терміново екіпірували в рейс бригади провідників, забезпечили чотири вагони вуглем, водою та постільними приналежностями та включили необхідні вагони до складу поїзда.
Даний прикрий випадок є для залізниці абсолютно винятковим, адже суворе дотримання графіку руху поїздів є непорушним законом для працівників залізниці і його виконання є найважливішим показником роботи.
По закінченні службового розслідування було виявлено порушників технології роботи. До всіх причетних було вжито найсуворіших заходів дисциплінарного характеру. З метою недопущення у подальшому аналогічних ситуацій додатково опрацьована технологія роботи та внесені відповідні корегування.
Сподіваємось, що у подальшому у наших пасажирів спогади про поїздки залізницею викликатимуть лише позитивні та приємні спогади.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool