Одеські залізничники прибрали від снігу 90 км автомобільних доріг

Січень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

З 30.12.2014 по 02.01.2015 працівниками Одеської залізниці виконувалась робота по очищенню автомобільних доріг від снігу на дільниці Арциз – Ізмаїл бульдозером на артелерийському тягачі БАТ, який знаходиться на балансі обертового депо Арциз. Всього за цей період було очищено 90 км автомобільних доріг.

З 30 по 31 грудня 2014 року були очищенні автомобільні дороги в населених пунктах Воєнний городок, Прямобалка, Главані, Задунаївка, Новоселівка. За данний період було очищено 50 км автодоріг.

З 01 по 02 січня цього року були очищенні автомобільні дороги в населених пунктах Главані, Делень, Новосклівка, Давлет Агач, Теплиця, Садовоє, Арциз. За даний період очищено 40 км доріг.

При виконанні робіт використовувалось дизельне паливо надане місцевою владою. Керівником робіт з боку Одеської залізниці був начальник обертового депо Арциз Валерій Сурдуленко, з боку місцевої влади – радник губернатора Іван Питак.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool