Одеські залізничники посилюють охорону стратегічних об’єктів

Січень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

Начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза прийняв рішення щодо посилення заходів безпеки спрямованих на захист від проникнення на території станцій сторонніх осіб та забезпечення протидії можливим терористичним актам на стратегічних об’єктах залізниці.

Наразі служба відомчої воєнізованої охорони додатково виставила охорону на 37 стратегічних об’єктах: 24 мостах та 13 тягових підстанціях. До стрілецьких підрозділів з охорони об’єктів та вантажів загонів воєнізованої охорони Одеської залізниці найближчим часом будуть прийняті ще п’ять десятків працівників. На ряді станцій також посилено охорону парків; зокрема збільшено кількість працівників задіяних в охороні (у тому числі на станціях Одеса-Пересип та Іллічівськ-Поромна). Також організовано проведення заняття з усіма причетними про порядок дій, передбачених «Пам’яткою першочергових дій персоналу підприємств, установ та організацій у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів». Крім того для залізничників, які здійснюють технічне обслуговування рухомого складу та колій, проведені інструктажі щодо звернення уваги на залишені предмети та речі на залізничних коліях, під вагонами.
Наразі ведуться роботи з покращення освітлення станції у районі перехідного мосту Одеського парку станції Одеса-Пересип, де перебувають вагони з розрядними (небезпечними) вантажами, буде додатково встановлено 12 прожекторів потужністю 1Квт кожний. Найближчим часом на території станції буде встановлено систему відеоспостереження.
Проектна група Знам’янського будівельно-монтажно експлуатаційного управління для проведення попереднього проектування готує техніко-економічне обґрунтування і розробку схеми огородження станції Одеса-Пересип. Попередньо заплановано використати металічну сітку, що дасть змогу залишити хорошу видимість при забезпеченні безпеки від незаконних проникнень. З 26 січня розпочнеться етап підготовчих робіт з натурної геодезичної зйомки, що триватиме протягом чотирьох днів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool