Одеські залізничники дбають про безпеку пішоходів

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

Одеські залізничники облаштували засобами безпеки пішохідний перехід через колію на «Конному» переїзді у межах станції Одеса-Пересип з метою максимального забезпечення безпеки місцевих жителів, які щодня користуються цим переходом.

За ініціативи головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольфа Мелкумяна тут було укладено новий залізобетонний настил, який перетинає усі три залізничні колії, вжито додаткових заходів щодо покращення видимості поїзда, виконано середній ремонт колії, покращено освітлення переїзду та переходу, змінено систему передачі сповіщення про наближення поїзда чергового по переїзду для контролю за рухом автомобілів. Окрім того, було розроблено і впроваджено нову конструкцію та встановлено два двосторонні світлофори і звукову сигналізацію для пішоходів. Світлофори відрізняються діаметром лінзи, яка сягає 30 см. Відтепер за будь-яких погодних умов можна буде не лише почути, а й побачити заборонні показання сигналізації, адже світлодіодні вогні дозволяють на великій відстані чітко розрізняти показання.
За інформацією ревізорського апарату вказаний переїзд є складним за своєю структурою: на день його перетинають близько 13 тис. екіпажів (вимір загальної кількості транспорту) і 700-750 автобусів.


*Довідка

2004 року на «Конному» переїзді сталася дорожньо-транспортна пригода із пасажирським автобусом, водій якого порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на переїзд перед пасажирським поїздом. Внаслідок зіткнення загинули три особи.
У січні поточного року на переході зазначеного переїзду локомотив вантажного поїзда зачепив одинадцятирічну дівчинку. Дівчинка не помітила поїзд, та вийшла на перехід перед локомотивом. Дитину було травмовано. Це перший випадок на Одеській залізниці, коли після такого удару локомотиву дитина вижила.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool