Одеська залізниця за 8 місяців виконала річний план ремонту зерновозів

Вересень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

На виконання доручення начальника Одеської залізниці Григорія Бойко вагонні депо Одеської залізниці за вісім місяців виконали річний план ремонту зерновозів. Настільки ефективна та наполеглива праця вагонників зумовлена прогнозованим збільшенням потреби у перевезенні зернових, що потребує залучення значної кількості рухомого складу.

Таким чином із запланованих до ремонту 1 тис. 650 зерновозів уже відремонтовано 1 тис. 677 вагонів у межах фінансового плану за рахунок застосування під час деповського ремонту нових запасних частин, деталей виготовлених силами вагонних депо.
Ремонт зерновозів проводять силами шести вагонних депо:Херсон, Т.Шевченка, Помічна, Знам’янка, Котовськ, Одеса-Застава-1. Максимальне поновлення зношених вузлів зерновозів забезпечує їх надійну експлуатацію ще на 10-15 років. Дотримання технології ремонту вузлів і деталей забезпечують зерновозам надійну експлуатацію на весь міжремонтний період. Використання відремонтованого рухомого складу сприяє збільшенню навантаження і отриманню додаткових надходжень від перевезень зернових.
*Довідка
Одеська залізниця утримує на своєму балансі 10 тис.708 зерновозів. У перевізному процесі задіяні 9 тис. 705 одиниць (91%).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool