Одеська залізниця відчуває дефіцит кадрів

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Незважаючи на те, що за 10 місяців поточного року на регіональну філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ було прийнято на роботу 3 341 працівник, компанія відчуває дефіцит кадрів робітничих професій.

Більш докладніше про цю ситуацію повідомив начальник регіонального філіалу Григорій Бойко під час сьогоднішньої прес-конференції в Одесі.

«Є дефіцит кадрів – нам сьогодні необхідні майстри, електромеханіки, провідники – і ми цього не приховуємо. В компанії постійно проводяться Дні відкритих дверей, куди ми запрошуємо всіх бажаючих та пропонуємо роботу тим, в кого є відповідна освіта та досвід роботи. Крім того, готуємо наших фахівців в різних навчальних закладах. За підсумками проведених таких заходів, ми бачимо, що люди зацікавлені працювати на залізниці, втім потреба в кваліфікованих кадрах у нас залишається. Тому про скорочення не може бути й мови», – констатував керівник.

Григорій Бойко додав, що перевагою працевлаштування на Одеську магістраль є наявність колективного договору, що укладено між профспілковим комітетом та адміністрацією залізниці. В цьому документі передбачені всі соціальні виплати.
«Цей соціальний пакет майже на 1 млрд. гривень додаткових виплат, що пов’язані з вислугою років, з розширенням зони обслуговування, із заміщенням відсутніх працівників, доплати за шкідливі умови праці, у зв’язку з виходом на пенсію тощо. Крім того, ми забезпечуємо працівників спецодягом та спецвзуттям, необхідними матеріалами, усім інвентарем. Про це свідчить той факт, що в цьому році Одеська залізниця перша серед інших регіональних філії завершила підготовку всіх господарств до роботи в осінньо-зимовий період», – зазначив він.

На завершення начальник регіональної філії поділився приємною новиною для працівників компанії. Згідно з фінансовим планом на наступний рік, залізничникам слід очікувати підвищення заробітної плати. Якщо цього року в порівнянні з 2015-им середній рівень заробітної плати виріс на 18%, то вже в 2017 році закладено підвищення ще на 20%. Таким чином, за підрахунками фінансистів компаній, в найближчий час середня заробітна плата працівників Одеської залізниця становитиме 7 тис. 850 гривень.

Григорій Бойко вважає, що стабільна робота, підвищення соціальних гарантій та заробітної плати – є гарною мотивацією та певною гарантією для фахівців.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool