Одеська залізниця стала переможцем у номінації «Підприємство року» рейтингу популярності «Народное признание-2015»

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

18 грудня 2015 року в Одесі відбулась ювілейна церемонія вручення нагород та вшанування переможців рейтингу популярності людей та подій півдня України «Народное признание». Цього року гідну перемогу в номінації «Підприємство року» здобула Одеська залізниця.

Нагороду, а саме диплом, кубок та пам’ятну марку «Народное признание-2015», залізничникам вручив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський. Він відзначив, що в складний для країни час знаходяться можливості покращувати фінансові показники фірм, компаній, підприємств, що дозволяє наповнювати бюджет регіону. За його словами показовий приклад у цьому демонструє колектив Одеської залізниці. «Мені вдвічі приємно вітати нинішнього номінанта, бо ми обидва є транспортниками», – підкреслив голова облради.

Для отримання почесної нагороди на сцену піднявся в.о. начальника Одеської регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» Григорій Бойко. Від імені колективу підприємства керівник подякував організаторам та читацькій аудиторії за високу оцінку роботи залізниці.

Крім цього, начальник магістралі розповів про головні досягнення та плани підприємства: «Одеська залізниця нарощує обсяги перевезень. У порівнянні з минулим роком навантаження вантажів збільшилась на 2 млн. тонн, додатково було перевезено 745 тис. пасажирів. Стратегічно важливо для нас продовжувати роботу по збільшенню пропускної та перероблювальної спроможностей у напрямках морського порту «Южний» та Одеського порту. Особлива задача – зробити вокзалом європейського класу Одеський залізничний вокзал», – розповів він.

Нагадаємо, що членами журі даного рейтингу виступає 400-тисячна читацька аудиторія популярних видавництв регіону. Організаторами проекту є відомі медіа-бренди – одеські редакції видань «Аргументы и факты в Украине», «Комсомольская правда в Украине», «Теленеделя», «Наш город», «Фаворит удачи». За 15 років існування проекту його переможцями ставали понад 400 підприємств, закладів, засобів масової інформації та відомих особистостей.

 

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool