Одеська залізниця позбавить клієнта, через дії якого перекинувся вагон, права вивантаження

Вересень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Через грубі порушення працівниками підприємця «Власенко» технології відкриття розвантажувальних люків при вивантаженні вугілля 4 вересня 2015 року о 9:00 на під’їзній колії в межах станції Білгород-Дністровський Одеської залізниці перекинувся вагон.

Згідно з технологією при вивантаженні сипкого вантажу слід поступово відкривати по одному люку з правого та лівого боків для уникнення перекосу кузову вагона.
За інформацією головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольфа Мелкумяна подібні порушення при проведенні вивантажувальних робіт по станції цим клієнтом вже спостерігалися раніше. Саме тому залізничники прийняли рішення позбавити цього клієнта у подальшому права проведення вивантажувальних робіт.
Для підйому та встановлення на рейки вагону, що перекинувся, зі станції Арциз вже виїхав вантажопідіймальний кран.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool