Одеська залізниця обмежила використання службових автомобілів

Квітень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

З метою економії коштів Одеська залізниця обмежила використання службових автомобілів. Наразі від експлуатації відставлено майже чотири десятки автомобілів.

Підвезення оперативної зміни працівників управління та чергування забезпечують 3 службових автомобілі, 1 з яких по апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту залізниці, які чергують на території паркувального майданчика перед будівлею управління залізниці.
За інформацією Доравтобази Одеської залізниці 23 вивільнені автомобілі наразі передано під підвезення локомотивних бригад. Розглядається питання подальшого використання автотранспорту для забезпечення технологічних потреб та їх залучення для підсобно-допоміжної діяльності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool