Очільниця Кіровоградщини взяла участь у засіданні Палати регіонів Конгресу

Червень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

 

 

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна долучилася до засідання Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад вчора, 8 червня. Засідання відбулось під головуванням Президента України Володимира Зеленського у Дніпрі.

«Цей захід був знаковим для мене. По-перше, на національному рівні ми почали обговорювати актуальні для нашої країни питання та шукати шляхи їх вирішення. По-друге, мала можливість познайомитись з колегами і перейняти їх досвід регіонального розвитку. Дізнатись від них про практичні кейси та почути слова підтримки для мене було дуже цінно. Тож привезу на Кіровоградщину нові дієві інструменти, які будемо з командою використовувати в подальшій роботі», - зазначила Марія Чорна.

Зі слів голови облдержадміністрації, на засіданні обговорили розвиток територіальних громад, шляхи розбудови країни в рамках програми "Велике будівництво", екологічну безпеку та якісне водопостачання.

Як повідомлялося раніше, п’ятеро делегатів від Кіровоградщини представили область на засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України 3 червня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool