Очільник поліції Кіровоградської області зустрівся з громадськістю міста Олександрії

Серпень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

На розширеній нараді за участю міського голови Степана Цапюка, депутатів Олександрійської міської ради, прокурора міста та представників управління Служби безпеки України в області, представників громадських формувань, голови квартальних комітетів та журналістів за круглим столом присутні обговорили питання публічної безпеки громадян та профілактики правопорушень, визначили шляхи покращання криміногенної обстановки і поглиблення взаємодії поліції та громади.

Першим до учасників зібрання звернувся міський голова Олександрії, який окреслив ті напрямки, що, у першу чергу, виносилися на обговорення. А стосувалися вони конкретних аспектів діяльності Олександрійського відділу поліції щодо забезпечення публічного порядку, покращання матеріально-технічного забезпечення поліцейських, встановлення у місті сучасних систем відеоспостереження, створення приміщень, які використовуватимуть правоохоронці та представники громадських формувань у якості опорних пунктів тощо.

Начальник поліції області Сергій Кондрашенко у своєму виступі висловив власні пропозиції щодо покращання роботи місцевої поліції. Так, найближчим часом силами підрозділу із залученням приданих сил на території найбільшого районного центру будуть проведені відпрацювання. В найкоротші терміни з урахуванням аналізу криміногенної обстановки та пропозицій представників громадськості зміняться плани дислокації нарядів, поглиблюватиметься спільна робота громадських формувань та поліції. Крім того, на базі

Олександрійського міського відділу поліції, за словами очільника відомства, створять першу в області групу швидкого реагування, до якої увійдуть найбільш підготовлені та досвідчені працівники. Їх робота дозволить забезпечити оперативне реагування на злочини та пригоди, затримувати правопорушників по «гарячих слідах».
- За підтримки органів місцевої влади та громади ми здатні зробити дієві кроки, аби докорінно змінити ситуацію на краще. Це та робота, яку ми не відкладаємо на «далеку перспективу», а починаємо діяти вже сьогодні. Конкретні заходи, без сумніву, дуже скоро дадуть позитивний результат, який відчують на собі мешканці міста, – зазначив начальник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко.

До присутніх звернувся і керівник поліції охорони області, який також взяв участь у нараді. Володимир Луньов поінформував про об’єкти, які обладнано «кнопками» для термінового виклику поліції та які знаходяться під охороною.
Їх кількість, за рішенням учасників зібрання, у місті Олександрії є недостатньою. Міським головою було внесено пропозиції щодо встановлення «тривожних кнопок» в навчальних та дошкільних закладах, лікарнях та амбулаторіях, місцях масового перебування людей.

Так само в обов’язковому порядку системами відеоспостереження та термінового виклику поліції мають бути обладнані усі заклади з нічним режимом роботи.
- Це ті заходи безпеки, нехтувати якими ми не маємо права. Я даю доручення начальникам управлінь міської ради, чекаю від них конкретних пропозицій. Ми готові надавати дієву допомогу поліції, аби разом побороти злочинність, досягти хороших результатів у забезпеченні спокою та безпеки людей, – зазначив Степан Цапюк.

Після обговорення робочих моментів керівник поліції відповів на запитання представників громадськості та журналістів.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool