Очільник Кіровоградщини провів протокольну зустріч із представниками турецької компанії

Березень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 609 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко провів протокольну зустріч із потенційними інвесторами – представниками турецької компанії «Nunteknik Inc.» сьогодні, 2 березня.

У ході зустрічі очільник регіону озвучив найбільш інвестиційно привабливі напрямки.

«Перспективними на території нашої області є родовища корисних копалин, агропромисловий сектор, альтернативна енергетика. У нас є готові некомерційні проекти. Це зокрема будівництво мультиспортивного комплексу, реновація аеропорту, оновлення дорожньої інфраструктури», – наголосив Андрій Назаренко.

«Компанія «Nunteknik Inc.» є підрядником багатьох робіт із будівництва аеропортів, мостів, доріг, медичних центрів, закладів освіти. Нам цікава Кіровоградська область для реалізації спільних проектів», – зазначив директор компанії пан Муса Кахйа.
«Сподіваюся, що діалог, який розпочався на сьогоднішній зустрічі, матиме продовження у вигляді реалізації спільних проектів на Кіровоградщині», – підсумував очільник регіону.

Сторони погодили, що облдержадміністрація надасть представникам турецької компанії детальні пропозиції на їхні інвестиційні запити. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool