Очікую від Нацполіції якісного розслідування справи, -Сергій Кузьменко

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Під час щотижневої апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив на необхідності інформування жителів області про результати розслідування резонансної справи стосовно сільськогосподарського виробничого кооперативу  Агрофірма Маріампольська, що в селі Луганка Петрівського району.

"Я сподіваюся, ми отримаємо вичерпні відповіді на питання, що зроблено правоохоронною системою та Міністерством юстиції для розв’язання конфлікту. У мене є інформація, що право власності агрофірмі повернуто, але я поки ще не маю відповіді правоохоронців, хто ж був ініціатором протиправних дій і як ці дії стосуються керівництва зазначеного підприємства, – наголосив Сергій Кузьменко. – Щоб такі випадки не повторювалися, очікую від Нацполіції якісного розслідування справи".

Голова облдержадміністрації наголосив на необхідності інформування суспільства і стосовно організаторів так званих акцій протесту в облдержадміністрації за участі дітей. "Я наполегливо прошу представників Нацполіції дати відповідь, що ж насправді відбулося з агрофірмою", – підкреслив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool