Очікується ускладнення погодних умов на території Кіровоградщини

Грудень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 429 | Коментарі: 0

Управління з питань цивільного захисту Кіровоградської ОВА повідомляє про ускладнення погодних умов на території Кіровоградської області 8 грудня 2023 року.

У зв’язку з переміщенням активного фронту з півдня 8 грудня на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: вночі 8 грудня передбачається значний сніг. Вдень помірний мокрий сніг з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу. Вночі та вдень на дорогах ожеледиця. 8 грудня протягом доби температура складатиме 0-5° морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств, а також руху транспорту на окремих ділянках доріг. (І рівень небезпечності, жовтий) 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool