Обслуговування учасників бойових дій на вокзальних комплексах Одеської залізниці

Серпень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Оформлення проїзду:

1. При наявності відповідного посвідчення та листи талонів (які видаються органами Міноборони, МВС, Національної гвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Адміністрації Держприкордонслужби, Адміністрації Держспецтрансслужби, Генеральної прокуратури України, Управління державної охорони, Адміністрації Держспецзв’язку, ДСНС, ДПтС) учасники бойових дій мають право на безкоштовний проїзд на залізничному транспорті один раз у два роки (туди і назад) та один раз у рік (туди і назад) з 50% знижкою.
2. Безкоштовний квиток можна отримати в обмін на ВПД (військовий перевізний документ), який видається військовими частинами та установами.
3. В інших випадках проїзний документ оформляється в залізничній касі за готівковий або безготівковий розрахунок у порядку та в терміни, встановленні чинними правилами перевезень.

При відсутності місць у вільному продажу, військовослужбовцям необхідно звернутися до комендатури військових сполучень, де для даної категорії пасажирів передбачено бронь військового коменданта.

Одеські залізничники спростовують інформацію, надану волонтерами щодо байдужого ставлення до бійців АТО на вокзалі Одеса-Головна
Умови перебування на залізничному вокзалі:

Під час очікування прибуття або відправлення поїзда військовослужбовці мають змогу скористатися низкою послуг, які зроблять перебування на вокзалі максимально комфортним. Так на усіх вокзалах Одеської залізниці виділено каси де учасники бойових дій мають можливість позачергово придбати квитки на потяг.

На вокзальному комплексі Одеса-Головна є спеціалізований зал для військовослужбовців на 158 посадочних місць. При необхідності на запит даної категорії, безкоштовно виділяються приміщення або зони для відпочинку в залах очікування. На вокзалах на першу вимогу надається безкоштовно питна вода, відповідна інформація розміщена на стендах та надається по гучномовному зв’язку.

Усі питання, які виникають при перебуванні на території вокзалу, оперативно вирішує черговий помічник начальника вокзалу або комендант. Інформація щодо номерів телефонів та місці знаходження працівників які працюють з даною категорією пасажирів також розміщена на стендах та надається по гучномовному зв’язку.

Свої зауваження та пропозиції щодо обслуговування на вокзальних комплексах ви можете залишити у віртуальній приймальні на офіційному сайті Одеської залізниці за посиланням http://www.odz.gov.ua
Будемо вдячні за співпрацю!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool