Обласний ветеранський форум відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Листопад 29, 2023 | Новини | Переглядів: 621 | Коментарі: 0

Цільовою аудиторією форуму стали ветерани та ветеранки, військовослужбовці, члени їх родин, члени родин зниклих безвісти, полонених, загиблих військовослужбовців; представники органів влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій, які працюють з військовими та їхніми сім'ями, фахівці в галузі психологічної, медичної та соціальної реабілітації.

Мета заходу полягала в:

Обміні досвідом та інформацією про реінтеграцію військових до мирного життя. 
Презентації проєкту карти «Шлях повернення». 
Формуванні спільної платформи для співпраці.  

Протягом роботи Форуму був представлений спільний проєкт з Центром реабілітації та надання соціальних послуг особам з інвалідністю - фотовиставка «Шлях Повернення», яка покликана показати людям, які готові померти за свою країну, що за неї варто жити і коли вони повернуться вдома буде підтримка від усіх.

У заході взяла участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, яка презентувала ветеранську політику на Кіровоградщині та розповіла про виклики, плани та рішення у цій сфері.

Також учасників Форуму привітав начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович: - «Реабілітаційні центри, ветеранські хаби, кризові психологи, центри психологічної підтримки постраждалих від війни - це не просто гучні назви, а нагальна потреба і вже діюча реальність. Як у Кропивницькому, так і в громадах області. Зараз формуються обласний та місцеві бюджети. Моя позиція, стратегія обласної військової адміністрації - оборонні заходи, допомога фронту, а також захищені статті, соціальний захист». 

Джерело

Обласний ветеранський форум відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Обласний ветеранський форум відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Обласний ветеранський форум відбувся у Кропивницькому (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool