Обласна влада у Світловодську займається тим, що вчасно не зробила місцева

Листопад 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 листопада, голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна провела брифінг щодо ситуації у Світловодську в період опалювального сезону 2021/2022.

Вона наголосила, що особисто спільно з працівниками департаменту житлово-комунального господарства ОДА, працівниками ДСНС, місцевими органами влади робить усе необхідне, щоб до кінця тижня відновити теплопостачання повністю по всім об’єктам.

«На жаль, це єдине місто в області, де місцева влада не може вирішити самостійно свої проблеми і нам доводиться втручатися. Нічого незвичайного не сталося у Світловодську, просто міська рада з приватною компанією Світловодськпобут мали завчасно підготуватись до опалювального сезону, а потім оперативно ліквідувати пориви і підготувати теплосистеми в будівлях. Але цього не сталося з усім відомих причин. Зараз ми маємо те, що я направила туди туди наших фахівців з адміністрації, формуються додаткові бригади з комунальників, надзвичайників і навіть долучили приватний бізнес, що б робити ту роботу, яку мав би зробити міський голова. Я не можу допустити, що б мешканці Світловодська мерзли і наражали свої життя на небезпеку», - наголосила Марія Чорна.

Вона додала, що до кінця тижня всі приміщення обігріватимуться. І на наступний опалювальний сезон будуть вживатися найдійовіші заходи, що б такий колапс з опаленням більше не допустити. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool