Обласна влада готова до постійного соціального діалогу, - Сергій Коваленко

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

Сьогодні перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, на запрошення Федерації профспілок області, взяв участь в обласних зборах профспілкового активу Федерації.

Питання, що обговорювались на засіданні стосувались необхідності підвищення рівня соціальних стандартів життя населення, нарахування субсидій, проблем, які виникають на територіях області із фінансуванням медичної галузі та освіти, зокрема, розвитку професійної освіти.

Відповідаючи на питання лідерів профспілок, Сергій Коваленко зазначив, що в області постійно працює тристороння соціально-економічна рада, отже ведеться системний соціальний діалог, в ході якого влада, роботодавці та профспілки мають можливість спільно вирішувати проблемні питання. Він детально поінформував про заходи, що вживаються обласною владою для підтримки освітян та медичних працівників Кіровоградщини, наголосивши при цьому, що сьогодні можливості місцевих бюджетів щодо розвитку територій та підтримки соціальної сфери стали значно більшими. Він акцентував, що вже у минулому році Державний бюджет був меншим ніж зведений місцевий бюджет: "Фінансовий ресурс зараз залишається на місцях. Напруженість бюджетів міст та селищ стала значно меншою. При цьому, саме на державному рівні фінансується розвиток Збройних сил, захист України від збройної агресії на сході, пільги та субсидії", - акцентував посадовець.

За його словами, протягом останніх років збільшується фінансування проектів, які місцева влада та громада вважає пріоритетом. Тож сьогодні, для розвитку держави та територій, необхідно налагодити системний діалог між громадою та місцевими органами влади усіх рівнів.

"Обласна влада готова до постійного соціального діалогу", - наголосив Сергій Коваленко. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool