Новорічні подарунки від кіровоградців відправилися бійцям у зону АТО

Грудень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 грудня, із Кіровограда на Схід України, у зону АТО відправилися новорічні подарунки, зібрані колективами кіровоградських підприємств, організацій, мешканцями міста.

Гуманітарний вантаж отримають бійці усіх підрозділів, що мають постійну дислокацію у Кіровограді – це 3-ій полк спецпризначення та 17 -ий, 34 -ий і 42-ий мотопіхотні батальйони 57-ої бригади

 - Це наше новорічне привітання від всієї громади, депутатського корпусу, від кіровоградських дітей, - повідомив під час відправки вантажу міський голова Андрій Райкович.

– Реалізація цієї благодійної акції показала, що кіровоградці можуть і вміють об’єднатися і згуртуватися, а для наших воїнів-героїв у зоні АТО – це найкраще свідчення того, що ми про них постійно пам’ятаємо і завжди будемо підтримувати. Серед новорічних подарунків багато смачного до святкого столу, хай навіть у важких і складних польових умовах. З вантажем відправлені також завжди необхідні медикаменти. Але особливе місце серед подарунків займають дитячі листи, малюнки, привітання. Їх наші військові завжди чекають з нетерпінням і зберігають у нагрудних кишенях, бо вважають, що то найкращі обереги. До зони бойових дій новорічний вантаж супроводжуватиме волонтер “Української Варти”, радних міського голови з питань АТО Борис Смалиус.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool