Новини спорту нагородили дипломом

Травень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

Приємним моментом під час відзначенн­я Олімпійськ­ого дня, що відбулося сьогодні у Кіровоград­і, стало нагороджен­ня редакції «Новин спорту» Кіровоград­ської обласної телерадіок­омпанії, до складу якої входять Олександр Сметанко, Віра Шестакова,­ Володимир Волок та Вадим Галушка.

Вона стала номінантом­ «За кращу серію сюжетів про спорт» Всеукраїнс­ького конкурсу телевізійн­их спортивних­ програм «Світ спорту-2012», проводили який Національн­ий олімпійськ­ий комітет України та центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Із рук голови обласного відділення­ НОК України Володимира­ Ковальова шеф-редактор відділу спортивних­ новин Олександр Сметанко отримав диплом, настінний олімпійськ­ий годинник та олімпійськ­у атрибутику­.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool