Двоє людей загинули на пожежі

Грудень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

6 грудня близько 6:00 ранку сталася трагічна подія в селі Попівка Кіровоградського району: на пожежі у житловому будинку загинуло двоє людей – 43-річний чоловік та його 36-річна співмешканка.

Житло загиблі винаймали. Будинок знаходиться на околиці села. За свідченням сусідів, нещастя мало статися рано чи пізно, адже спосіб життя подружжя давно викликав у них тривогу. Сумнівні компанії, постійні гуляння та пиятика. Окрім того, жінка мала звичку курити у будинку біля телевізора, поєднуючи це з випивкою. На зауваження сусідів та родичів не реагували.
Пожежу помітив сусід, який рано-вранці поспішав на роботу до обласного центру. Чоловік викликав рятувальників. На місце події виїхало три відділення бійців служби 101. У ході ліквідації пожежі вони виявили загиблих. Причина їхньої смерті наразі встановлюється. Виходячи з того, що осередок займання знаходився в спальні, ймовірна причина нещасного випадку – куріння в ліжку у нетверезому стані.
Це вже другий з початку місяця випадок загибелі людей на пожежі. Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС закликають громадян до обережності з вогнем. Бережіть себе, дотримуйтеся правил пожежної безпеки!


Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool