Новгородківський район: чоловік заблудився та потрапив до ями з бітумом (фото)

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

14 травня у селі Куцівка Новгородківського району рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №27 дістали з бітумної ями 53-річного чоловіка.

Як з’ясувалось, житель Кривого Рогу помилився станцією, зійшов з потяга раніше, ніж потрібно було. Оскільки подія відбувалась о першій годині ночі, йому було важко одразу зорієнтуватись, тож чоловік вирішив йти у напрямку руху потягу вздовж залізничної колії, поряд з якою розташований асфальтний завод. Опинившись у ямі, чоловік почав гукати на допомогу. Його почув охоронець й зателефонував на «101». Рятувальники дістали бідолаху, який до всього ще й отруївся їдкими випарами, та передали на руки лікарям швидкої.
 

14 травня у селі Куцівка Новгородківського району рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №27 дістали з бітумної ями 53-річного чоловіка.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool