Нове приймальне відділення у Добровеличківській лікарні вже має перших пацієнтів

Квітень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

Відділення екстреної медичної допомоги у Добровеличківській лікарні, створене за програмою «Велике будівництво», має перших вісім пацієнтів. 

Про це повідомив головлікар медзакладу Петро Гинькут.

Він пояснив, наразі фахову екстрену допомогу отримують восьмеро пацієнтів із важким перебігом коронавірусу.

«Пацієнти знаходяться у реанімації. Тут їх одразу обстежили і призначили лікування», – уточнив Петро Гинькут.

Нагадаємо, сучасне приймальне відділення у Добровеличківській лікарні звели з нуля менш як за пів року за програмою «Велике будівництво». Уперше за історію медзаклад отримав комп’ютерний томограф. У відділенні створили лікувально-діагностичний блок та операційну. Також облаштували лабораторію, рентген-кабінет, а також кабінети ультразвукової та функціональної діагностики.

Відділення оснастили кардіомоніторами, дефібрилятором, стаціонарним і портативним апаратами штучної вентиляції легень, кисневими концентраторами різної потужності, інфузоматами, електрокардіографами та іншим обладнанням. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool