Новація у кіровоградських школах

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Освітня галузь сьогодні стоїть на порозі серйозних змін. Незабаром в навчальних закладах міста будуть запроваджені профільні старші класи, щоб випускники отримували разом із атестатом і свідоцтво про оволодіння своєю першою спеціальністю. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради

- Не всі сприймаютьтаку новацію однозначно, – відзначив міський голова. – Тому спеціалісти управління освіти мають проводити активну роз’яснювальну роботу з вчителями, учнями та їх батьками. Одночасно необхідно здійснювати модернізацію освітніх закладів.

Профорієнтація дозволить позбутись ситуацій, коли величезна кількість спеціалістів після завершення навчання лишається без роботи.
- Адже дуже часто школярі, вибираючи ким стати в майбутньому, віддають перевагу лише престижності навчального закладу, та назві професії, - зауважив міський голова. – У той час як робітничі професії, що вкрай необхідні місту, лишаються поза увагою. Тож профорієнтація у школі нині – надзвичайно важлива справа,

Це дасть змогу ще в школі зорієнтувати учнів та вибрати їм свою професію. Якщо вся ця робота буде проведена правильно, то в майбутньому вдасться значно скоротити в місті кількість безробітної молоді.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool