Нова книга Олександра Жовни невдовзі надійде до бібліотек Кіровоградщини

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І.Чижевського відбулася презентація книги "Малюнки з минулого" найвідомішого письменника Кіровоградщини Олександра Жовни, яка нещодавно побачила світ у видавництві "Імекс-ЛТД".

Письменника з виходом чергової книги привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Посадовець нагадав, що у 2014 році в рамках обласної програми книговидання та книгорозповсюдження була видана тисячним тиражем книга Олександра Жовни "Історія Лізи" – твір про особливих "сонячних" людей, який має великий успіх у читачів. За мотивами книги нещодавно відзнято фільм, прем’єра якого відбудеться незабаром. Автор книги є сценаристом і режисером фільму.

Під час презентації Сергій Коваленко також повідомив, що частину тиражу нової книги "Малюнки з минулого" буде викуплено за кошти обласної програми книговидання та книгорозповсюдження задля поповнення бібліотечних фондів. Посадовець побажав автору успіхів і висловив сподівання, що Олександр Жовна продовжить традицію екранізацій своїх творів і невдовзі глядачі зможуть побачити фільм за мотивами "Малюнків з минулого", адже сценарій з однойменною назвою вже на розгляді Держкіно України.

На презентації також виступила директор видавництва "Імекс-ЛТД" Тамара Самиляк. Вона розповіла про багаторічну співпрацю з Олександром Жовною та зауважила, що більшість своїх творів письменник надрукував саме у цьому видавництві.
Автор "Малюнків з минулого" ознайомив читачів з передісторією написання твору, відповів на запитання шанувальників його творчості та провів автограф-сесію. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool