Нинішнього року продовжуємо проекти в охороні здоров'я,- Сергій Кузьменко

Квітень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час апаратної ради, коментуючи свою робочу поїздку до Петрівського району, в рамках якої він оглянув відремонтовану районну лікарню.

Сергій Кузьменко схвально оцінив зусилля керівництва райдержадміністрації та районної ради в напрямку розвитку і покращення районної медицини. "Те, що в лікарні зроблено – пологове, педіатричне та терапевтичне віділення - високої якості," – підкреслив голова облдержадміністрації. "На черзі ще 4 відділення, які влада планує зробити. Це гарний приклад для решти територій". 

Як зазначив голова ОДА, місцева влада залучила в реалізацію проекту не лише кошти районного бюджету, а й кошти інвесторів та міжнародні гранди. Так, в рамках програми Уряду Японії "КУСАНОНЕ" в лікарню буде придбано медичне обладнання на суму 256 тисяч гривень.

"Зміни в медицині відбуваються у нас на першому рівні (реконструюються і будуються амбулаторії), підтримується на високому рівні другий рівень і чимало зусиль докладається на третьому рівні", - підкреслив Сергій Кузьменко.

Щодо закладів обласного рівня, очільник області зауважив, що робота у напрямку їх осучаснення триватиме і цього року. Найближчим часом буде визначено перелік медичного обладнання, що буде придбано для медзакладів за кошти, виділені з державного та обласного бюджетів. 

Сергій Кузьменко принагідно доручив своєму першому заступнику у найкоротші терміни підготувати проектно-кошторисну документацію на виконання ремонту у низці відділень обласної лікарні. "В декількох корпусах встановлено сантехніку, замінено вікна, систему опалення, проте й інші відділення треба привести до сучасного технічного та естетичного стану", - наголосив він. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool