Незважаючи на складну ситуацію в державі, все ж таки в Кіровограді ведеться будівництво

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Сьогодні активно ведуться будівельні роботи з облаштування автономного опалення в кіровоградській ДЮСШ №2. Хід виконання таких робіт особисто проінспектували Іван Марковський разом з начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічем.

Важливо, що параллельно з будівництвом котельні тут завершуються і роботи по спорудженню спортивного майданчика зі штучним покриттям. Футбольний майданчик готовий уже на 90 %. Зараз тут працюють над встановленням найголовнішого елементу міністадіону - штучного газону та його розміткою, огородженням сіткою.
–Я задоволений, що, незважаючи на складну ситуацію в державі, все ж таки в місті ведеться будівництво. Ми не забуваємо про спорт, про обдарованих дітей і молодь. Ми піклуємося, щоб вони проводили своє дозвілля з користю. Підростаюче покоління повинне захоплюватися не пивом та цигарками, а займатися на спортивних майданчиках, – вважає Іван Марковський. Планується, що обидва об’єкти відкриються уже на початку грудня.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool