Незаконним МАФам - не місце на території Кіровограда

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Міська влада продовжує і буде в подальшому вести боротьбу з тими, хто у Кіровограді незаконно встановив торгівельні кіоски.

На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович, коментуючи ситуацію із самовільним будівництвом незаконних МАФів, під час апаратної наради сьогодні, 18 квітня.

Минулого тижня в обласному центрі прибрали ще одну незаконну тимчасову споруду.
- Не має значення, мова йде про малі архітектурні форми, чи капітальні об'єкти - все повинно робитись у правовому колі,- підкреслив міський голова. – Підприємці повинні працювати законно і на користь міста, належно сплачуючи податки.
Тому добропорядні люди подібні будівництва зупинили. Ті ж, кому байдуже, продовжують ігнорувати права громади і працювати поза законом, наголосив Андрій Райкович.
Цього тижня в місті планують демонтувати ще кільки незаконних кіосків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool