Незабаром залізничний вокзал Одеси прикрасять троянди та жасмин

Квітень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Традиційно навесні на Одеській магістралі активно проходять підготовчі роботи з благоустрою та озеленення територій, що прилягають до об’єктів залізничної інфраструктури.

Так, нещодавно залізничники завершили черговий етап робіт на вокзальному комплексі станції Одеса-Головна, адже невдовзі тут очікується збільшення пасажиропотоку у зв’язку з наближенням травневих та Пасхальних свят, а згодом й початком літнього сезону.
Для зручності пасажирів, які обслуговуються на центральному вокзалі міста Одеса, вже розміщено додаткові перонні лавки, що надає можливість збільшити кількість посадочних місць не менш ніж на 40 одиниць.

На Привокзальній площі, платформі-накопичувачі та першій платформі висаджено 765 кущів троянд, 65 кущів жасмину, 30 кущів танаріку, розбито 12 стаціонарних клумб та встановлено 10 ялинок. Більшу кількість рослин було вирощено на Одеській дистанції захисних лісонасаджень філії.

Разом з цим, до кінця поточного місяця на вокзалі планується здійснити вертикальне контейнерне озеленення, а саме прикрасити квітами у кашпо стовпи освітлення.

Традиційно навесні на Одеській магістралі активно проходять підготовчі роботи з благоустрою та озеленення територій, що прилягають до об’єктів залізничної інфраструктури.

Таким чином, пасажирський вокзал Одеса-Головна, який є візитною карткою міста та гордістю одеситів, стане більш затишним та комфортним.

Нагадаємо, що 16 квітня відзначається Всеукраїнський день навколишнього середовища. З нагоди цього екологічного свята працівники регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» протягом квітня-травня долучаються до загальнонаціональної акції з благоустрою «За чисте довкілля». Під час проведення зазначених заходів здійснюватиметься комплекс робіт з озеленення, благоустрою та санітарної очистки територій, очистки смуги відведення від захаращеності, очищення водних джерел, поновлення мінералізованих смуг, а також проведення інформаційно-просвітницьких та інших заходів з охорони довкілля.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool