Незабаром у Кіровограді з'явиться два нових автобусних маршрута

Лютий 15, 2012 | Новини | Переглядів: 2170 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив два нових тимчасових автобусних маршрути. Обидва працюватимуть у звичайному режимі руху.

Як повідомила начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Ольга Гонтарь, впровадження таких маршрутів передбачене проектом нової маршрутної мережі міста Кіровограда, який проходить в обласному центрі громадське обговорення.

Перший маршрут №150- п пролягатиме від вулиці Генерала Жадова до аеропорту вулицями Космонавта Попова, Маршала Конєва, проспектами Університетським, Правди, вулицями 50-річчя Жовтня, Великою Перспективною, Євгена Маланюка, Полтавською, по провулку Об’їзному та вулицею Короленка до аеропорту (автостанції №1).
Другий із затверджених маршрутів №100-п проляже від селища Молодіжного до площі Богдана Хмельницького вулицями Московською, Короленка, провулком Об’їзним, вулицями Полтавською, Євгена Маланюка, Великою Перспективною, Острівською та провулком Василівським, а також у зворотньому напрямку.
На маршруті №150- п працюватимуть 10, а на маршруті №100- п – 6 великомістких автобусів.
Виконком доручив управлінню розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради за результатами функціонування тимчасових автобусних маршрутів загального користування винести на розгляд виконавчого комітету рішення щодо внесення до маршрутної мережі нових автобусних маршрутів загального користування або їх закриття.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool