Незабаром кропивничани вже не зможуть купити антибіотики в аптеках без рецепта

Березень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 2208 | Коментарі: 0

Деякі мешканці міста Кропивницький займаються самолікуванням, повідомляє FOTOINFORM.NET.

В останні роки збільшилася кількість людей, які через різні причини не йдуть у поліклініку до лікаря, а лікуються дома самі, собі назначають лікування, йдуть в аптеку та купують різні медичні препарати.

Застуду, грип, різні запалення, жіночі та чоловічі хвороби деякі мешканці міста Кропивницький намагаються вилікувати самостійно, признаючи собі різного виду антибіотики.

Вже незабаром купити просто так антибіотики буде неможливо, потрібно буде йти до лікаря та виписати рецепт на ліки.

Довідково:
Кабінет Міністрів України затвердив Національний план дій боротьби зі стійкістю до протимікробних препаратів. Міністерство охорони здоров’я разом з іншими міністерствами до кінця 2020 року розробить низку нормативно-правових актів, в яких посилиться контроль за рецептурним відпуском антибіотиків в аптечній мережі.Буде обмежено застосування протимікробних препаратів в якості стимуляторів росту у тваринництві, птахівництві та рослинництві та інше


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool