Нерозчищені двори і тротуари- це також сфера відповідальності керівників міст, - Сергій Кузьменко

Січень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

На цьому під час апаратної наради наголосив голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

За словами очільника області, цьогорічної зими, що виявилася доволі сніжною, комунальні і дорожні служби зробили все від них залежне, аби забезпечити безперебійний проїзд транспорту у містах та на автошляхах області.

У той же час, голова облдержадміністрації розкритикував міську владу Кропивницького та Олександрії, де не спромоглися забезпечити на належному рівні розчищення дворів і тротуарів.
– Внаслідок того, що не були створені умови для вільного та безпечного пересування, все більше громадян змушені звертатися до медичних закладів із травмами, які вони отримують внаслідок падіння на нерозчищених вулицях, – констатував Сергій Кузьменко.

Кіровоградщина: збитки від Африканської чуми свиней сягають більше 4 мільйонів гривень

Голова облдержадміністрації нагадав міським головам про їхню персональну відповідальність перед людьми, які їх обрали на високі посади, та вказав на необхідність вжити невідкладних заходів, аби громадяни під час пересування вулицями міст почувалися цілком безпечно.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool