Нехтування водіями ПДР призвело до восьми ДТП на переїздах Одеської залізниці у 2015 році

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

За вісім місяців поточного року на переїздах, розташованих у межах Одеської залізниці, зафіксовано вісім випадків дорожньо-транспортних пригод. Основною причиною ДТП є порушення водіями автотранспортних засобів вимог Правил дорожнього руху.

Три випадки ДТП трапилися в межах Одеської області, ще два – у Миколаївській та по одному випадку у Черкаській, Вінницькій та Херсонській областях.
Один з випадків грубого порушення правил дорожнього руху водієм авто стався 23 липня 2015 року на перегоні Зятківці – Кублич (Вінницька область). Приміський поїзд, рухаючись зі швидкістю 60 км/год, застосував екстрене гальмування для запобігання наїзду на легковий автомобіль ВАЗ 2106. Водій цього автомобіля виїхав на регульований переїзд, ігноруючи заборонне показання світлової сигналізації та роботу звукової сигналізації, не переконавшись у відсутності рухомого складу на колії, внаслідок чого був збитий поїздом. Водія авто з численними травмами доправлено у лікарню.
З метою профілактики порушень правил проїзду залізничних переїздів, недопущення випадків травмування та загибелі людей одеські залізничники у п’яту річницю трагедії, яка сталася 12 жовтня 2010 року на переїзді на 116 км дільниці Нікополь-Марганець Придніпровської залізниці, роздаватимуть на переїздах водіям авто листівки-пам’ятки з правилами проїзду переїздів та інформацією про причини і наслідки випадків ДТП. Усього буде надруковано 60 тис. листівок, які роздаватимуть на переїздах в межах регіонів обслуговування залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool