Негода насувається на Кіровоградщину

Січень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Синоптики попереджають про негоду, яка насувається на Кіровоградщину 10-11 січня.

Рекомендуємо водіям не виїжджати власним автотранспортом без нагальної потреби. Проте, якщо раптом виникне така необхідність, нагадуємо, що на 701-му км автодороги Стрий-Кропивницький-Знам’янка, - на виїзді з Кропивницького у напрямку м. Умань, - та на 724-му км цієї ж траси, - на виїзді з Кропивницького у напрямку м. Знам’янка, - розташовані мобільні пункти обігріву для водіїв. У наметах можна зігрітись, випити гарячого чаю та перечекати негоду.

Крім того, на території області діють 43 стаціонарні пункти обігріву. З адресами їх розташування можна ознайомитись на сайті Управління ДСНС у Кіровоградській області http://kirovohrad.dsns.gov.ua/ua/perelik_po.html

Синоптики попереджають про негоду, яка насувається на Кіровоградщину 10-11 січня.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool