Недобросовісні підрядники отримають від обласної влади «чорну мітку»

Серпень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Будівельні організації, які отримують підряди на поточні чи капітальні ремонти, і недобросовісно підходять до виконання взятих на себе зобов’язань, можуть більше ніколи таких підрядів не отримати. Про це голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін заявив під час щопонеділкової апаратної наради в ОДА.

Мова йшла про роботи, що ведуться з підготовки навчальних закладів області до першого вересня, зокрема, про будівництво школи у селі Перчунове Добровеличківського району. Там ремонт повинен закінчитися до початку навчального року, але, за словами першого заступника голови ОДА Андрія Ніколаєнка, який побував у селі  зранку, навряд чи так станеться, як заплановано.

«На будівництві працює замість обіцяних 26-ти, лише вісімнадцять осіб, серед яких будівельників – чоловіка чотири, а всі інші – вільнонаймані. Причому люди із села, яких залучали до будівництва, через деякий час працювати відмовилися, бо підрядник з ними за виконані роботи не розрахувався» - сказав Андрій Ніколаєнко.

Сергій Ларін прокоментував цю ситуацію таким чином, що недобросовісні підрядники отримають від обласної влади «чорну мітку» і навряд чи будуть у подальшому отримувати будь-які підряди на виконання робіт.

джерело сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool