Найближчим часом на Кіровоградщині утримуватиметься спека

Липень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1374 | Коментарі: 0

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС в Україні впродовж кількох тижнів очікується суха та спекотна погода, а також подальше підвищення температури.

Найспекотніше буде на півдні, у центральній частині України та на сході, де стовпчик термометра протягом тижня утримуватиметься на рівні +33…+38°С. Істотних опадів не очікується, лише незначні короткочасні дощі з грозами пройдуть на заході та у північних областях.

Високий температурний режим, який очікується найближчими днями на Кіровоградщині, - повідомили нам у Кіровоградському обласному центрі з гідрометеорології, - у поєднанні з сильним вітром та низкою відносною вологістю повітря значно збільшує ймовірність виникнення пожеж.
 

У зв’язку з цим Територіальне управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області звертаються до громадян бути вкрай обережними з відкритим вогнем у побуті, на відкритих територіях, під час відпочинку на природі.

Окремо наголошуємо на відповідальності аграріїв і нагадуємо про сувору заборону спалювання пожнивних залишків.
І нарешті, спека неодмінно спровокує купальний бум. Тож закликаємо дотримуватись правил безпеки під час відпочинку біля водойм.

Особливо пильнуйте дітей!
 

Будьте обережні і нехай надзвичайні події не порушують вашого звичного життя!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool