Найбільш резонансні злочини та події з 14 по 17 грудня по Кіровоградській області

Грудень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 711 заяв і повідомлень громадян, з них 344 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Ленінського відділу міліції надійшло повідомлення від 25-річної місцевої жительки про скоєння пограбування. Попередньо встановлено, що жінка, відпочиваючи в одному із розважальних закладів обласного центру, познайомилась із 26-річним чоловіком, який у подальшому відкрито заволодів золотим ланцюжком потерпілої. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Жертвою злодія стала 76-річна жителька одного із населених пунктів Вільшанського району, з будинку якої було скоєно крадіжку. Попередньо встановлено, що 24-річний односельчанин пенсіонерки проник до її домоволодіння, звідки викрав мішок цукру вагою 50 кілограмів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень жительці одного із сіл району. Попередньо встановлено, що 32-річна та 55-річна місцеві жительки разом розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, у ході якої старша жінка ударила молодшу ножем по шиї. У результаті потерпіла отримала ушкодження у вигляді різаної рани та була госпіталізована до районної лікарні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку за допомогою звернувся 55-річний житель одного із населених пунктів району. У ході з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що під час спільного розпиття спиртних напоїв двоє місцевих жителів, 25 та 22 років, завдавши знайомому кілька ударів по голові, відкрито заволоділи його грошима у сумі 500 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool