Найбільш резонансні злочини та події на 7 листопада 2012 року по Кіровоградській області

Листопад 08, 2012 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 13 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 8 крадіжок майна громадян та 12 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.  Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Ленінського відділу міліції викрили у скоєнні злочину двох місцевих жителів, 21 та 22 років. Зловмисники підозрюються у пограбуванні жителя обласного центру. На одній із вулиць міста, ударивши потерпілого в обличчя, молодики відкрито заволоділи його мобільним телефоном. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У одному із населених пунктів Новоархангельського району у 18-річного місцевого жителя працівники міліції виявили поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 100 грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Олександрійського райвідділу міліції затримали за підозрою у скоєнні крадіжки 30-річного жителя одного із сіл району. зловмисник шляхом пошкодження даху проник до місцевого магазину, звідки викрав гроші у сумі 1000 гривень та продукти харчування.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з переломом вилицевої кістки за допомогою звернувся місцевий житель. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому на ґрунті особистих неприязних відносин наніс 30-річний житель районного центру.

Працівники Долинського райвідділу міліції встановили особу підозрюваної у скоєнні крадіжки з домоволодіння місцевої жительки. Нею виявилася 27-річна жителька Миколаївської області. Зловмисниця викрала із помешкання потерпілої гроші у сумі понад 130 гривень та мобільний телефон. За цим фактом порушено кримінальну справу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool