Навчатися правилам безпеки - цікаво. Громадські акції це доводять (ФОТО)

Травень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

«Запобігти. Врятувати. Допомогти» - під таким гаслом крокує по області масштабна громадська акція Служби порятунку. Протягом останніх днів діти у Малій Висці, Новгородці та Знам’янці знайомилися з роботою рятувальників та з дитячою безпосередністю цікавилися правилами безпеки життя. Організаторами акції виступили ТУ МНС та управління Держтехногенбезпеки в області.

У Малій Висці рятувальники продемонстрували вихованцям школи-інтернату роботу різних типів пожежних стволів та спеціального аварійно-рятувального обладнання. Не менш захоплено діти відповідали на запитання «Вікторини». Знали, що робити у випадку пожежі, як вибиратися із задимленого приміщення та на інші питання відповіді давали правильні. Це не могло приємно не здивувати організаторів.
А у селищі Новгородка дітям продемонстрували розвідку у складі ланки газодимозахисної служби. Бійці МНС в апаратах на стисненому повітрі пройшли в умовно задимлене приміщення школи та винесли звідти потерпілого. Діти спостерігали за показовими виступами, які супроводжувалися коментарями ведучої про те, що пожежі найчастіше виникають саме через людську необережність та часто призводять до непоправних наслідків.
Такі ж дії рятувальників 16 травня спостерігали учні ЗОШ №2 міста Знам’янки, а крім того діти побачили як здійснюється евакуація потерпілого з вікна другого поверху та взяли участь у конкурсах «Бойовка», «Протигаз» та «Влуч у ціль». Тут хлопці і дівчата проявили себе як вправні пожежні – на швидкість одягали бойовий одяг, протигази та розгортали пожежні рукави.
Наступну акцію заплановано 23 травня у Бобринці та в Компаніївці. Час проведете з користю і цікаво.

Навчатися правилам безпеки - цікаво. Громадські акції це доводять (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool