Наталія Хоцянівська та Марія Чорна перевірили хід опалювального сезону в Світловодську

Листопад 12, 2021 | Новини | Переглядів: 1401 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 листопада, до Кіровоградщини з робочим візитом прибула заступниця Міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська. За дорученням Міністра Олексія Чернишова вона разом з очільницею області Марією Чорною проінспектувала готовність об'єктів ЖКГ міста Світловодськ.

Посадовиці разом зі ЗМІ переконалися у тому, що всі котельні підключені та запущені. Незважаючи на це станом сьогодні у 32 житлових будинках Світловодська досі холодно.

Як пояснили міський голова Андрій Маліцький та директор теплопостачальної організації "Світловодськпобут" Сергій Московський, це сталось через аварії на магістральному теплопроводі, які виникли через зношеність мереж. Зараз силами спеціалістів підприємства вже завершують роботи з ліквідації поривів, після чого теплоносій буде поданий в оселі городян.

"Облдержадміністрація ще з літа тримає під контролем питання підключення котелень Світловодська і вони були запущені вчасно. Але подача тепла від котелень до будинків, затвердження тарифу, взаємовідносини міста з теплопостачальною організацією та стан готовності тепломереж - виключна відповідальність міської влади", - наголосила Марія Чорна.

Пані Хоцянівська зі свого боку зауважила, що в цьому опалювальному сезоні тарифи не піднімуться і будуть на рівні минулого року.

В понеділок комісія Кіровоградської ОДА знову вирушить до Світловодська, щоб перевірити, чи дійсно аварію ліквідовано та всі будинки міста опалюються. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool