Наслідки складних погодних умов на Україні

Лютий 03, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

З 2 на 3 лютого внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу та через захаращеність водостоків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворогосподарств та 10 га сільськогосподарських угідь,

а саме:
у м. Ужгород - 42 дворогосподарства (по вул. Гвардійська, Гранітна, Панькевича, Сільвая, Учительська); в Іршавському районі – 10 дворогосподарств та 10 га сільгоспугідь у с. Кам’янське (по вул. Центральній); у Мукачівському районі – 3 дворогосподарства у с. Клиновець (по вул. Корятовича). Житлові будинки не підтоплені.

До відведення води від дворогосподарств залучено 35 чол. та 10 од. техніки, у тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 25 чол. та 7 од. техніки.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool