Населеність поїздів, що відправляються з Одеси сягає 100 відсотків

Серпень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Літній період завжди є традиційно піковим для пасажирських перевезень.

Одним із основних показників пасажирських перевезень є показник населеності поїздів, який постійно контролюється та аналізується фахівцями Укрзалізниці та Одеської залізниці. Цього літа населеність поїздів, які відправляються від станції Одеса-Головна коливається у межах від 91 до 100 %.

Масові пасажирські перевезення цього року по Одеській залізниці напруженіші, ніж торік, зокрема на 9-14 % збільшено кількість відправлених пасажирів - за 7 місяців поточного року було відправлено 6 млн. 024 тис. пасажирів. Це пояснюється значним зменшенням (майже відсутністю) пасажиропотоку у Кримському та Донецькому напрямках (на Південне узбережжя Криму та Азовське море). Такий перерозподіл потоків пасажирів був очікуваним, і тому Укрзалізниця та Одеська залізниця заздалегідь запланували та провели цілу низку організаційних заходів: було переглянуто графік роботи квиткових кас та призначено додаткові пасажирські поїзди у найбільш популярних напрямках: №258/257 «Одеса-Львів»; №686/685 «Одеса-Ізмаїл» (призначено додаткові рейси по середах та суботах); №472 «Одеса-Харків»; №210 «Миколаїв-Київ»; №292/291 «Одеса-Костянтинівка» (для перевезення дітей з Костянтинівки); №221/222 «Київ (Житомир)-Одеса»; № 237/238 «Львів-Одеса»; №251/252 «Дніпропетровськ (Кривий Ріг)-Одеса» через Апостолове, Херсон, Миколаїв; № 271/272 «Харків-Одеса»; №261/262 «Дніпропетровськ-Одеса» через П’ятихатки; №287/288 “Чернігів/Київ-Одеса»; №297/298 «Київ-Херсон»; №248/247 Одеса-Львів. Слід зазначити, що курсування всіх пасажирських поїздів забезпечено максимально можливою кількістю вагонів з урахуванням безпеки руху.

Сергеевка уникальное место по своей природной красоте

Таким чином 14 поїздів (39 складів) формування Одеської залізниці на сьогодні поповнені 39 додатковими вагонами.
Для забезпечення комфортної посадки/висадки пасажирів довгосоставних поїздів на станції Одеса-Головна було проведено роботи по збільшенню довжини третьої пасажирської платформи.
Перевезення пасажирів здійснюються 495 вагонами, 32,5% з них обладнані системами кондиціювання повітря.


Для потреб пасажирів Одеської залізниці використовується понад 100 тис. комплектів постільної білизни

Для зручності відпочинку пасажирів під час подорожі працівники депо постійно дбають про якість з’ємного інвентарю, зокрема постільної білизни.
Наразі для потреб пасажирів Одеської залізниці використовується 102 тис. комплектів постільної білизни. Слід зазначити, що технологічний процес обробки білизни на базах обслуговування пасажирів у депо постійно контролюється з точки зору дотримання умов обробки (тривалість технологічних операцій обробки, кількість миючої рідини, норми витрат миючих засобів та інше). Після прання та прасування постільна білизна надходить у відділення чистої білизни, де перевіряють її чистоту та рівень вогкості.
Також цього року передбачено закупівлю нової постільної білизни, подушок, матраців тощо для пасажирських поїздів усіх категорій.
Нажаль, незважаючи на активну роботу залізниці з надання послуг пасажирам на належному рівні, мають місце випадки, коли деякі пасажири незадоволені якістю послуг. Одеські залізничники вважають, що гнівні висловлювання у соцмережах з обмеженою аудиторією читачів краще замінити активною співпрацею – таким чином незадоволений пасажир спрямує своє обурення безпосередньо у конструктивному руслі і допоможе фахівцям провести службове розслідування, виявити та притягти до відповідальності недобросовісних працівників. У разі неналежного обслуговування радимо нашим пасажирам звертатись у віртуальну приймальню начальника Одеської залізниці, де слід надати найповнішу інформацію: номер поїзда, час подорожі, вагон та місце, адже коли пасажири скаржаться без вказування конкретної інформації втрачається багато часу на розслідування випадку та можливість оперативно зреагувати для запобігання негативним явищам.
Працівники Одеської залізниці роблять усе можливе для того, щоб її пасажири були задоволені рівнем наданих їм послуг та щоб мандрівка залізницею залишила по собі тільки приємні спогади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool