Надзвичайники проводять навчальні евакуації у закладах освіти Кіровоградщини (ФОТО)

Вересень 08, 2023 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

Інспектори Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснили навчальні евакуації у садочках та школах району.

Надзвичайники проводять навчальні евакуації у закладах освіти Кіровоградщини

Надзвичайники проводять навчальні евакуації у закладах освіти Кіровоградщини

Надзвичайники проводять навчальні евакуації у закладах освіти Кіровоградщини


В умовах постійних ракетних обстрілів важливо знати, як діяти після сигналу “повітряна тривога”. Серед пріоритетних - питання безпеки дітей.

Ще до початку навчального року рятувальники у складі комісій взяли участь у комплексному обстеженні навчальних закладів на Кіровоградщині.

Особлива увага приділялась стану захисних споруд цивільного захисту.

З початком навчального року працівники Служби порятунку почали проводити у закладах освіти навчальні евакуації, під час яких вчили дітей та дорослих діям після сигналу “повітряна тривога” та як поводитись в укритті.

Під час перебування в укритті надзвичайники провели з дошкільнятами, учнями та педагогами короткі тренінги та навчили, як користуватися вогнегасником, як поводитись при виявленні різних боєприпасів та їх небезпечних уламків.

А ще нагадали правила безпечної життєдіяльності та номер пожежно-рятувальної служби - “101”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool