Надзвичайники Кіровоградщини готуються до весняної повені

Лютий 09, 2023 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині відбулися командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту області, під час яких відпрацьовано дії щодо пропуску льодоходу, повені та паводків, повідомляє управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кіровоградської ОВА.

"Цього року, в умовах повномасштабної воєнної агресії, коли ворог завдає ударів не лише по об'єктах інфраструктури, а й по гідродинамічним об'єктам ці навчання вимагають від органів управління цивільного захисту відпрацювати взаємодію усіх служб, відомств та вдосконалити навички особового складу цивільного захисту області з організації роботи по запобіганню та ліквідації наслідків небезпечних гідрологічних процесів", - сказано в повідомленні.

Під час навчання перевірено готовність органів управління і сил цивільного захисту територіальної підсистеми Кіровоградської області щодо ліквідації наслідків підтоплення територій, об’єктів, споруд, порушення функціонування систем життєдіяльності населення та практично відпрацьовано їх дії.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool