Надзвичайні події на Кіровоградщині з 3 по 4 жовтня 2012 року

Жовтень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Олександрії місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 12 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння 26-річного місцевого жителя. У с. Червоне Гайворонського району виникла пожежа 12 м2 покрівлі гаражу на території приватного домоволодіння. Причина пожеж встановлюється.
В Кіровограді по вул. Академіка Корольова виникла пожежа 0,5 м проводки в електрощитовій на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання в електрощитовій.
В Кіровограді по вул. Попова рятувальниками ліквідовано пожежу моторного відсіку автобуса «БАЗ-2215». Причина займання – коротке замикання електропроводки автобуса.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool