Надзвичайні події на Кіровоградщині з 16 по 17 жовтня 2012 року

Жовтень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У с. Лозуватка Маловисківського району ліквідовано пожежу 70 м2 покрівлі та 15 м2 перекриття господарчої будівлі в домоволодінні 31-річного місцевого жителя. До пожежі призвело коротке замикання електромережі.
У Світловодську ліквідовано пожежу майна, технічного обладнання та 6 м2 покрівлі торгівельного павільйону з продажу побутової хімії. Причина пожежі встановлюється.
У Гайвороні до реанімації центральної районної лікарні з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано сім’ю – 57-річного чоловіка, 50-річну дружину та 22-річну доньку. Стан хворих важкий.
У смт Власівка Світловодського району внаслідок несправної роботи самовільно встановленої безвитяжної газової колонки отруїлася чадним газом сім’я – 28-річний чоловік, 27-річна дружина, 5-річний син та донька 2011 р.н. Стан хворих середнього ступеня важкості.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool