Начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк вітає журналістів

Червень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Шановні журналісти! Від імені колективу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області щиро вітаю Вас з професійним святом!

Ваші матеріали є прикладом професіоналізму, небайдужості та любові до усіх нас. Ваша позиція, думка, критика та бачення завжди є важливими та корисними, адже суспільство бачить події такими, як подаєте їх Ви. Ваша праця є незамінною для забезпечення повноцінного життя нашого суспільства. Нехай Ваші видання будуть і надалі цікавими, сучасними, актуальними і правдивими.

Наші щирі слова адресуємо Вам, людям, які професійно виконують непрості завдання. Ми цінуємо Вашу працю, принциповість та об’єктивність. У день професійного свята бажаємо Вам творчих успіхів та сил для пошуку істини, реалізації найсміливіших планів та задумів, щоб джерело Ваших проектів, ідей та ініціатив завжди було невичерпним. Нехай натхнення та удача ніколи не зраджують у підкоренні нових вершин на ниві журналістики чисельність небайдужої аудиторії постійно зростає. Міцного здоров’я, особистого благополуччя, злагоди та щастя Вам і Вашим родинам.

Зі святом!

З повагою
начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool