Начальник поліції Кіровоградщини вручив відзнаку «За мужність і професіоналізм» за порятунок життя людини на пожежі

Квітень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

2 квітня, під час несення служби по охороні «об’єкту» – Кіровоградського обласного музею, Віктор Кондратенко отримав повідомлення про пожежу у сусідньому будинку та поспішив на порятунок прикутому до ліжка мешканцю задимленої квартири. 

Завдяки швидкій реакції та рішучості, відважному працівнику поліції вдалося винести потерпілого з вогняної пастки і тим врятувати йому життя.

У присутності особового складу очільник поліції області полковник Кондрашенко подякував Віктору Кондратенку за його героїчний вчинок та вручив заслужену нагороду.

- Ситуація була дуже складною, але Віктор Вікторович встиг викликати рятувальників та карету швидкої, і, поки ці служби мчали за «тривожним» викликом, ризикуючи своїм життям, зайшов у задимлене приміщення, виніс звідти потерпілого та робив все можливе, щоб загасити вогонь, адже у сусідніх квартирах теж перебували люди. Як бачимо, у нашій повсякденній роботі є місце і подвигу, і героїзму, - сказав Сергій Кондаршенко.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool