Начальник Одеської залізниці взяв участь у нараді з питань розвитку транспортного комплексу Миколаївської області

Квітень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

11 квітня 2013 року у Миколаєві відбулася робоча нарада під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, Міністра інфраструктури України Володимира Козака та Міністра економічного розвитку і торгівлі Ігора Прасолова.

У нараді взяли участь начальник Одеської залізниці Микола Луханін, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Ніколенко, начальник Херсонської дирекції залізничних перевезень Микола Скірдов, керівники підприємств транспортного комплексу Миколаївської області та інші.
У ході робочої наради з питань розвитку транспортного комплексу Миколаївської області, яка відбулася на базі ДП «Миколаївський морський торговельний порт» віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул зазначив, що в розбудові України, як могутньої морської держави, що визначено пріоритетним напрямом у проведені економічних реформ, Миколаївський регіон відіграє одну із ключових ролей.
Міністр інфраструктури України Володимир Козак відзначив, що в транспортній сфері все дуже тісно взаємопов’язано і від роботи портів залежить завантаженість ключових підприємств.
Під час робочої наради було заслухано ряд доповідей, що зокрема стосувалися проекту реконструкції Дніпро-Бузького лиманського каналу, стану реалізації інвестиційних проектів в морегосподарському комплексі Миколаївської області тощо. За підсумками наради досягнуто домовленості про створення постійно діючої робочої групи, на засіданнях якої будуть комплексно вирішуватися питання щодо подальшого розвитку транспортно-логістичного вузлу Миколаївської області.
У теперішній час перевезення вантажів в напрямку портів Миколаївського регіону по дільниці Долинська – Миколаїв (у порівнянні з перевезеннями на дільниці Апостолове – Миколаїв) є пріоритетними та економічно вигіднішими. Адже дільниця Долинська – Миколаїв коротша та має пологіший профіль перегонів, що дозволяє пропускати великовагові поїзди, а це в свою чергу економія локомотивів, локомотивних бригад, палива, більш раціональне використання пропускної спроможності.
Залізничниками у 2009 році на дільниці Долинська – Миколаїв було збудовано та введено в експлуатацію 52 км головних та приймально-відправних колій.
Відповідно до наказу Генерального директора Укрзалізниці від 10.06.2011 № 274-Ц «Про затвердження та введення в дію Програми електрифікації залізниць України на 2011-2016 роки», на Одеській залізниці у 2013 році передбачається виконання проектно-кошторисних та проектно-вишукувальних робіт з електрифікації дільниць Долинська – Миколаїв та Миколаїв – Колосівка.
Залізничники постійно працюють над підвищенням пропускної спроможності дільниць, забезпеченням їх стабільної роботи, підвищенням економічної ефективності залізничного транспорту, зменшенням його негативного впливу на навколишнє природне середовище, забезпечення високих соціальних стандартів транспортних послуг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool