Начальник Одеської залізниці проконтролював якість виконання ремонтних робіт на об’єктах Херсонської дирекції залізничних перевезень

Грудень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

20 грудня 2013 року в ході робочого візиту до Херсону начальник Одеської залізниці Микола Луханін оглянув будівлі, де в ході весняного комісійного огляду господарств Херсонської дирекції залізничних перевезень було надано ряд доручень щодо приведення ряду об’єктів до належного санітарно-естетичного стану.

Спочатку Микола Луханін відвідав відомчу вузлову лікарню станції Херсон. Тут у повному обсязі на належному якісному рівні завершено капітальний ремонт приміщень хірургічного відділення. Було відремонтовано сходи стаціонарного корпусу. У стаціонарному корпусі завершено ремонт приміщень санітарних вузлів, де замінені каналізаційні стояки. Відремонтовані ванні кімнати терапевтичного та хірургічного відділень. Окрім того для забезпечення належних умов для пацієнтів виконано ремонт їдальні та усіх палат у хірургічному відділенні.
Справжньою окрасою прилеглої до будівлі Херсонської філії Дорожнього фізкультурно-спортивного клубу (ДФСК) «Локомотив» території став ігровий дитячий майданчик, який було благоустроєно та облаштовано гіркою, гойдалками та спортивним приладдям. Учні п’ятого класу школи №15, що знаходиться поруч, щиро подякували залізничникам за чудовий дарунок на День святого Миколая, адже тепер вони зможуть гратися та проводити вільний час на зручному майданчику. У будівлі ДФСК було виконано перепланування та капітальний ремонт приміщень з облаштування тренажерних залів, приміщень для занять шахами, шашками, настільним тенісом та іншими видами спорту, влаштовані сучасні роздягальні, санітарні вузли та душові. Для ефективного використання енергоресурсів будівлю переведено на автономне електричне опалення, виконано утеплення фасаду та замінено вікна на металопластикові. Все це стало можливим за сприяння керівництва залізниці та спільними зусиллями ДФСК та Херсонського будівельно-монтажного експлуатаційного управління.
Завітав начальник залізниці й на дирекцію залізничних перевезень, де проконтролював як просувається хід ремонтних робіт адміністративної будівлі – наразі тут проводяться роботи з утеплення фасаду та заміни вікон на металопластикові, що дозволить значно зменшити тепловитрати. Активно проводиться робота з благоустрою прилеглої території та приведення її до належного естетичного стану. Ремонтні роботи буде завершено до кінця поточного року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool